HOLD FEST

– LET’S ROCK & SUSHI’ROLL

BOOK FEST

HOLD FEST HOS YUTAKA

Hos Yutaka har I mulighed for at invitere op til 100 gæster og anledningen kan være alt fra barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, firmafest mm.

Vi hjælper jer med at sammensætte den perfekte menu og vine der passer til jeres ønsker. Har I allerede en menu i tankerne? Intet problem – vi er ikke bundet til menukortet og kan lave alt fra sushi til suppe, steg og is.

Skriv en besked til os med dine ønsker, behov, evt. budget og dato, så vender vi tilbage med et forslag og pris. Vi tager også meget gerne et personligt møde.

KONTAKT OS

  Karoke bag lukket døre

  Sushi, sang og sjusser? Har du en god anledning til at ryste folk sammen og er I 16 personer eller færre – så book vores karaoke rum næste gang I skal ind og spise på Yutaka.

  BONUS: Det kan ligeledes være med til at løsne stemningen og få sat gang i både fest og lattermusklerne.

  Tatami - private dining

  Spis på ægte japansk manér i vores tatami-rum. Her har vi skabt et unikt og klassisk japansk rum, hvor I vil sidde på gulvet og spise på måtter af risstrå. Bare rolig vi har gjort plads til benene.

  Udfyld vores kontaktformular med antal personer og en ønsket dato, så vender vi tilbage. Der kan være mellem 6-8 gæster i Tatami rummet.