MENUER

– DET BEDSTE FRA TO VERDENER

TAKE AWAYBOOK BORD

SPISEHUS MENUKORT

Vi har sammensat et menukort, hvor smagen og passionen for den gode mad er i højsædet. Vi tilbyder noget for alle til en overkommelig pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bæredygtighed og økologi er altid med i vores overvejelser af råvarer – vi kombinerer de bedste smage med omtanke! 

Allergener? Spørg vores tjenere – så tilpasser vi maden efter dine behov.

Planke

Sharing menus

Har I lyst til at prøve lidt forskelligt og dele med hinanden – så er vores populære sharing menus det ideelle valg for jer. Menuerne serveres på smukke stenplanker og er skræddersyet til jeres behov – om I er til sushi, sticks eller har en sød tand. I kan roligt læne jer tilbage imens vi sørger for at give jer den ultimative spiseoplevelse – det er et nemt og sikkert valg. Du finder oversigten over sharing menus i menukortet.

Mere end sushi

Udover sushi serverer vi japansk ramen, saftige bøffer, sticks og andre varme retter.

Vi tilbyder noget for alle til en overkommelig pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ribeye

Vegetar
eller Veganer?

Så er Yutaka et oplagt valg. Vi har et stort udvalg af vegetariske og veganske retter. Du finder vores spændende udvalg af vegetar- eller veganerretter i menukortet.

Drinks & vine

Vi serverer et bredt udvalg af vine fra hele verden i alle prisklasser. Vi har også en spændende samling af gin, inklusive vores signatur Yutaka Gin & Tonic og Sakura med Ukiyo Japanese Blossom Gin. Hvis du er til noget mere unikt, tilbyder vi drinks som Marquis, Passionada og Espresso Martini. Er du mere til klassiske cocktails? Prøv vores Mosel Dry Martini eller Yutaka Negroni.

Du finder vores spændende udvalg af drikkevarer i menukortet.