Vores nye menu ‘Bentobox’ kombinerer både fjerkræ, fisk, grønt, ris og udon nudler. ‘Bento’ betyder ‘madpakke’ på japansk og indeholder traditionelt set ris, kød eller fisk samt syltede, stærke eller kogte grøntsager. Læs vores bud på en bento her:
Menu beskrivelse
4 stk. kaburimaki med tempurareje og flammegrillet laks
4 stk. kaburimaki med krabbe og yellowtail
2 stk. nigiri med laks
2 stk. nigiri med tun
4 stk. sashimi med tataki tun (lynstegt tun marineret i teryiaki)
4 stk. sashimi med laks hertil en mojitodressing
Sesammarineret tangsalat
Kylling katsu curry med rødløg, æbler, ris, kål og syltet grønt (katsu curry findes i det japanske køkken og er paneret kyllingebryst i sprød pankorasp).
Marineret udon nudler, salat og tun karaage (karaage er en japansk tilberedningsmetode, hvor kød, fisk eller grønt vendes i mel og steges i olie – den japanske nugget).