Forkæl smagsløgene med Yutakas indbydende påskemenu som bl.a. byder på kaburimaki med crispy reje toppet med flammet laks, friteret avokadorulle toppet med hummersalat og chili, laksetatar med rygeostecreme, små ærter og radiser.
_________________________
PÅSKEMENU
- Kaburimaki med crispy reje toppet med flammet laks
- Kaburimaki med grillet asparges, avokado og toppet med rimet torsk
- Friteret avokadorulle toppet med hummersalat og chili
- Rispapir med spidskål, crispy jomfruhummer, hvidløg, dild og purløg
- Laksetatar med rygeostecreme, små ærter og radiser
- Kataifi friteret æg toppet med rejer og asparges på bund af edamame humus
- Riskugle med krabbe toppet med basilikum, grønne tomater og chilimayo
- Grillet lammekotelet, spinattærte, mynte, hvidløg og miso glace
- Kyllingeroulade gratineret med yuzu på lun svampe og fennikelsalat
_________________________